Обратно на всеобщото мнение, американският милионер, натрупал сам богатството си, Стив

...
Обратно на всеобщото мнение, американският милионер, натрупал сам богатството си, Стив
Коментари Харесай

9 знака, че никога няма да станете богати

Обратно на всеобщото мнение, американският милионер, натрупал самичък благосъстоянието си, Стив Сийболд счита, че  " всички имаме идентични благоприятни условия да създадем персонално положение ". Според него произходът, опциите за образоване, обкръжението, приятелите, колегите, събитията, не са решаващи. По-важна е персоналната позиция и методът, по който управляваме парите си, даже те да са малко, написа Мениджър Нюз. 

Как да станем по-добри в последното? 

Business Insider изброява в материал знаците, които приказват че надали в миналото ще станем богати - с цел да помогне на читателите да оценят обективно метода си на мислене и да трансформират каквото е належащо, с цел да съумеят и преуспеят във финансов проект. 

Разбира се, никой не би могъл да планува бъдещето. Но въпреки всичко, следните избори най-вероятно пречат на пътя ви към усъвършенстваното наличие на банковата сметка: 

Акцентирате прекалено много върху спестяването и не задоволително върху печеленето.

аделянето настрани и спестовността са основен детайл от замогването, само че не трябва да прекарвате прекалено много време мислейки за него, за сметка на мисленето по какъв начин да печелите повече - това би ви посъветвал всеки богат човек. " Масово хората са толкоз захласнати от изрязването на талони за отстъпки и живеенето спестовно, че изпускат съществени благоприятни условия ", споделя Сийболд. " Спрете да се тревожите, че ще ви свършат парите и се фокусирайте по какъв начин да печелите повече ", поучава той.

Не сте почнали да инвестирате в нищо.

Един от най-работещите способи да печелите пари с времето е като инвестирате. Колкото по-рано започнете, толкоз по-добре. Средно, милионерите в Съединени американски щати влагат 20% от приходите на семейството си годишно. Тяхното благосъстояние не се мери съгласно сумата, която са основали всяка година, а съгласно метода, по който са спестявали и вложили с времето, написа Рамит Сети в бестселъра на " Ню Йорк Таймс " " Ще те науча да бъдеш богат "   ( " I Will Teach You to Be Rich " ). 

Доволни сте всеки месец на избрана дата да получавате устойчиво заплатата си.

Средностатистическият човек избира да му заплащат за време - постоянна заплата за часове труд. Богатият избира да му заплащат за резултати. И обикновено той работи за себе си. 

Купувате неща, които не можете да си позволите.  

Ако живеете над опциите си, знаете: надали ще станете богати. Дори в случай че започнете да печелите повече или ви покачат, не използвайте хубавият мотив, с цел да оправдаете пред себе си още по-голямо харчене. " Не купих първия си първокласен часовник или кола до момента в който бизнесите и вложенията ми не произвеждаха голям брой източници на доходи ", показва Гранд Кордоне - милионер, натрупал самичък положението си, в Entrepreneuer. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР